frnl

02/376.46.86

HELP FIRE de specialist voor brandbeveiliging in België

HELP FIRE, alles voor brandbestrijding, preventie en bescherming in België

Ons familiebedrijf zag het levenslicht na vele jaren ervaring op het gebied van brandbestrijding.

Wij verplaatsen ons naar uw lokalen om u te adviseren inzake de types uitrusting die nodig of verplicht zijn om uw gebouw en de inzittenden te beschermen.

HELP FIRE biedt u een breed gamma goedgekeurde brandblussers die bestemd zijn voor brandbescherming, preventie en bestrijding. Onze kwaliteitstoestellen worden in Europa vervaardigd en beantwoorden aan de normen die van kracht zijn in België.

Wij bevinden ons in een permanente ontwikkeling om aan al uw noden inzake brandveiligheid te beantwoorden.

Aangezien we zeker zijn van de kwaliteit van ons materiaal bieden wij een totale garantie over de gehele levensduur van onze brandblussers zolang deze onder het contract van jaarlijks onderhoud vallen.

 (EI). Wij voeren eveneens de plaatsing en het onderhoud uit van centrales voor branddetectie, de plaatsing van brandwerende deuren, veiligheidsblokken, sprinklers, noodladders en trappen, rookafvoeren. Wij verwezenlijken tevens uw werken in vuurbestendige materialen (EI).

Wij beschikken over onze eigen technische dienst, die het onderhoud verzekert van de meeste types brandblussers en andere brandbeschermingstoestellen, zoals haspels, brandalarmen, noodverlichtingen… en dit van alle merken of producenten.

HELP FIRE levert u diensten op maat

Onze structuur laat ons toe u een volledig gepersonaliseerde service aan te bieden, geëigend en aangepast aan uw behoeftes.

Contacteer ons  om meer te weten over ons brandpreventie en bechermingsbedrijf. Aangezien we in Ukkel zitten komen we in heel België

Top