frnl

Help FireMatic : Automatische blussystemen

HELP FIREMatic installeert automatische blussystemen overal in België.

HELP FIREMatic is het gespecialiseerd departement in automatische blussystemen. Deze blussystemen worden voorzien voor verschillende toepassingen : het keukensysteem, de elektriciteitskast, de voertuigmotor, rook cabine en CNC machine. Ze kunnen gemakkelijk geplaatst worden.

Een flexibele detectiekoker laat toe onder luchtdruk op snelle en betrouwbare wijze de brandblusser in werking te stellen, en dit op de meest afgesloten plekken.

Een snelle montage en de lage kost van het jaarlijks onderhoud maken eveneens deel uit van de voordelen van dit produkt.

HELP FIREMatic Keuken

Toepassing :

HELP FIREMatic biedt een volledig systeem aan dat ontworpen is voor zones met een brandrisico door vet en olie. Het is gemaakt om een totale bescherming te leveren voor restaurants, schoolrefters, kantoorcafetaria’s en andere commerciële keukens.

Voornaamste voordelen :

HELP FIREMatic Elektriciteitskast

Toepassing :

Een volledig systeem voor elektriciteitskasten en andere gesloten ruimtes met een hoog risico elektrische circuits.

Voornaamste voordelen :

HELP FIREMatic Voertuigmotor

Toepassing :

Een volledig systeem om de compartimenten van voertuigmotoren in beweging te beschermen. Aangepast aan condities van hevige trillingen en hoge luchtcirculatie wanneer het voertuig in beweging is. Het is een brandbeschermingssysteem voor de blussing van branden in auto’s, bussen, vrachtwagens, landbouwuitrustingen, zware uitrustingen, camions, autocars en andere voertuigen.

Voornaamste voordelen :

 

HELP FIREMatic Rook Kabine

Toepassing :

Een volledig systeem voor laboratorium Rookkasten en andere risicozones voor chemische verbranding

Voornaamste voordelen :

 

HELP FIREMatic CNC Machine

Toepassing :

Een volledige kit van het systeem voor CNC machines en andere mechanische uitrustingen met een hoog risico

Voornaamste voordelen :

 

 

Ketelbrandblusser

De ketelbrandblusser is volledig automatisch, hij is bestemd om branden te bestrijden die aan branders te wijten zijn. Hij is voorzien met een micro switch, die toelaat de elektrische toevoer meteen af te zetten en/of een alarm te laten afgaan, een elektro-afsluitklep, …

Dit type installatie kan eveneens gemonteerd worden op liftmachinerie.

 

Sprinkler

Het Sprinkler systeem is een automatisch blussysteem op water. Een grote en snelle stijging van de warmte veroorzaakt de ontploffing van een gloeilamp of de breuk van een zekering, wat het wegvloeien van water teweegbrengt van water dat in de leidingen vastgehouden wordt.

HELP FIRE voert dit type montage uit voor vuilnisbaklokalen, of in woningen (Domestic Sprinkler).

HELP FIREMatic begeleidt u vanaf de bestudering tot aan de volledige installatie van uw automatisch brandblussysteem overal in België, zowel in nieuwe als in bestaande gebouwen.

Wij blijven te uwer beschikking voor elke bijkomende inlichting, aarzel niet ons te contacteren.

Top